Pumpar, Slangar, Rostfritt - Till industrin

Nyheter & Aktuellt

Här blandar vi nyheter och aktuella händelser.

 • Från och med 1:a November får vi en rejäl förstärkning i Olof Svensson som är vår nya Pump-säljare i Göteborg.  Olof har en gedigen teknisk bakgrund och mångårig erfarenhet av pumpar. Närmast kommer Olof från teknikföretaget Jacobs Sverige AB där Olof arbetade som projektinköpare. Olof är en ypperlig resurs för er som kund när ni behöver hjälp och råd kring pumpfrågor och pumpproblem!

  Etiketter: Nyanställda
 • Från och med 1:a september är Patrik Strömqvist vår nya pump-säljare i Stockholms-regionen. Patrik har en teknisk utbildning och har jobbat inom medicinteknik och mekanik och är en problemlösare av rang. Förutom att hjälpa kunder med pumpproblem så tävlar Patrik på hög nivå inom MMA-brottning.

 • Från och med 1:a september är Ronnie Nilsson vår pumpsäljare i södra Sverige! Ronnie har ett gediget förflutet inom teknik och problemlösning, med 26 års erfarenhet som underhållstekniker inom läkemedels- och livsmedelsindustrin är Ronnie en rejäl förstärkning för Colly Flowtech. Ronnie utgår från Eslöv och kommer närmast från O'Kavli (f.d. Dr Peers food) där Ronnie jobbat de senaste 15 åren.

  Etiketter: Nyanställda
 • Colly Flowtech, Dominator Pump och A.G. Johansons Metallfabrik deltar på PROCESSTEKNIK i Göteborg 4-6 oktober och visar vårt breda sortiment av Pumpar, Slangar och rostfria rördelar för applikationer inom Papper & Massa, Kemi, Petrokemi, Livsmedel och Läkemedelsindustrin.

  Etiketter: Mässa
 • Anna är det senaste tillskottet till vårt team och har jobbat med kundsupport inom säljorganisationer sedan 2001. Vi räknar alltså med ännu fler nöjda partners framöver tack vare henne.

  Etiketter: Nyanställda
 • Den 26-27 mars genomförde vi en praktisk utbildning på vårt huvudkontor i Kista. Programmet innehåller en praktisk genomgång av olika pumptyper, mekaniska tätningar, slangar, o-ringar mm. Tack alla deltagare för dessa dagar!

  Etiketter: Utbildning
 • Colly Flowtech, Dominator Pump och A.G. Johansons Metallfabrik deltar på UNDERHÅLLSMÄSSAN i Göteborg 11-14 mars och visar vårt breda sortiment av Pumpar, Slangar och rostfria rördelar för applikationer inom Papper & Massa, Kemi, Petrokemi, Livsmedel och Läkemedelsindustrin.

  Etiketter: Mässa
 • Colly Flowtech, Dominator Pump och A.G. Johansons Metallfabrik deltar på UNDERHÅLLSMÄSSAN i Göteborg 8-11 mars och visar vårt breda sortiment av Pumpar, Slangar och rostfria rördelar för applikationer inom Papper & Massa, Kemi, Petrokemi, Livsmedel och Läkemedelsindustrin.

  Etiketter: Mässa
 • Mattias Jansson är från februari säljare på norra Sverige. Mattias utgår från Umeå och kommer närmast från Norrmejerier och för med sig en bred erfarenhet från processindustrin. Mattias har en bakgrund som operatör, mekaniker och tekniker, underhållschef och produktonschef.

  Etiketter: Nyanställda
 • Från och med 5:e september är David Andersson vår nya pump-säljare i Stockholms-regionen och Östergötland.  David är utbildad mejeritekniker och kommer närmast från Arla i Kallhäll där han jobbat som servicetekniker. David har en bred förståelse för flödesapplikationer och är en formidabel problemlösare och åker ingenstans utan verktygsväskan i bagageutrymmet. Mobilnummer:+46 (0)725 20 16 90 E-postadress: david.andersson@colly.se

 • Processpumpar i Finland är vår nya distributör för våra egentillverkade membranpumpar från Dominator Pump och för Versamatics kompletta serie membranpumpar. Processpumpar i Finland är en filial till Processpumpar AB och ingår precis som vi i Indutrade. Processpumpar har i Finland två mycket erfarna pumpspecialister, Kati Ala-Lipasti och Jari Wassholm. För mer information gå till Processpumpars WEB-plats nedan:

 • Inom Indutrade där Colly Flowtech ingår har vi skapat ett nytt koncept inom "Single Use Solutions" under varumärket UltraPure International. Vi verkar i Europa och har ett enastående nätverk av kunder och leverantörer.