Pumpar, Slangar, Rostfritt - Till industrin

Våra produkter

Nu lanserar vi vår nya katalog för vårt breda rostfria sortiment av rör, koplingar, packningar mm. Katalogen innehåller massor av artiklar i flera olika standarder såsom SMS, DIN, OD, ISO, ASME BPE och med måttangivelser. Dessutom bla en materialguide som förklarra olika egenskaper hos olika material i gummi, plast och metall, eller översikt över vanliga standarder och vad de har för syfte mm! __________________________________________________________________________ Intresserad av ett eget exemplar? Kontakta Elisabet Hult på e-post elisabet.hult@agjohanson.se.
Vi söker nu en teknisk innesäljare för vårt sortiment av pumpar med placering i Kista eller i Örebro. Du har ett tekniskt intresse och vet hur en säljperson ska vara för att skapa bra relationer, oavsett om du själv varit säljare eller inte. Vi är idag ett uppskattat, väletablerat och växande företag. Vår framgång beror på kunniga och engagerade medarbetare, ett marknadsledande sortiment, positiv atmosfär och goda kundrelationer. Vill du vara en del av det, och vet din förmåga, hör av dig till Mattias Steffl, mattias.steffl@colly.se.
I december lanserar vi vår slanghandbok som är fullspäckad med nyttig information om slangar och kopplingar. Vad sägs om en vätskeguide med över 2000 vätskor, eller en materialguide som förklara olika egenskaper hos olika material i gummi, plast och metall, eller översikt över vanliga standarder och vad de har för syfte mm! __________________________________________________________________________ Intresserad av ett eget exemplar? Kontakta Max Malm på e-post max.malm@colly.se.