Pumpar, Slangar, Rostfritt - Till industrin

Vi söker en teknisk innesäljare!

Vi söker nu en teknisk innesäljare för vårt sortiment av slangar och kopplingar med placering i Lindome. Du har ett tekniskt intresse och vet hur en säljperson ska vara för att skapa bra relationer, oavsett om du själv varit säljare eller inte. Vi är idag ett uppskattat, väletablerat och växande företag. Vår framgång beror på kunniga och engagerade medarbetare, ett marknadsledande sortiment, positiv atmosfär och goda kundrelationer. Vill du vara en del av det, och vet din förmåga, hör av dig till Max Malm, max.malm@colly.se.

Jobbeskrivning:
Som teknisk innesäljare hos Colly Flowtech AB så kommer du att ha en väldigt viktig roll i på bolaget.
Som teknisk innesäljare så sitter du som spindeln i nätet på mycket information. Du är personen som kunderna kommer att kontakta när de har frågor, du tar emot och registrerar ordrar,
gör inköp, fakturahantering, orderbekräftar, leveransbevakar, ger teknisk support till kunder via telefon och mail, adminarbete och övrigt arbete som hör innesäljaryrket till.

För att lyckas hos oss på Colly Flowtech så bör du passa bra in på nedan beskrivning:
Du är en prestigelös och driven person med goda sociala kunskaper.
Du bör ha en bra förståelse för och erfarenhet med att jobba administrativt, bra förståelse för officeprogrammet.
Kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på såväl svenska som engelska.
Du bör ha teknisk förståelse, ett tekniskt intresse då vi jobbar med teknisk försäljning och kundanpassade produkter och lösningar.
Vi jobbar mycket mot läkemedel/livsmedelsindustrin men även övriga tillverkande segment - har du erfarenhet från dessa industrier på nåt sätt är det klart meriterande!

Det absolut viktigaste är dock att du är rätt person för oss! Så känner du att detta jobbet känns roligt och du vill bli en del av oss, så tveka inte med att skicka in en ansökan även om du inte stämmer in på profilen!

Vi ser fram emot att höra från dig!