Pumpar, Slangar, Rostfritt - Till industrin

Nyheter & Aktuellt

Här blandar vi nyheter och aktuella händelser.

  • Kraftigt minskat slitage, lägre UH-kostnader och ett förbättrat korrosionsmotstånd med tillvalet Armoloy® TDC krombaserad beläggning (99% Cr)

  • Colly Flowtech och dotterbolaget A.G. Johansons Metallfabrik är sedan 1 januari 2018 ny distributör för Keofitt® provtagningsventiler!

  • Pumpetravaini har sedan starten 1929 expanderat och är idag en av världens ledande tillverkare på centrifugalpumpar, flerstegspumpar och vakuumpumpar. Från 2017 är Colly Flowtech ny och utvald leverantör av Pumpetravainis gedigna sortiment centrifugalpumpar och vakuumpumpar/system för den svenska marknaden. Colly Flowtech erbjuder med vår breda organisation en unikt engagemang, lokal teknisk support och service för gamla och nya kunder. Vi är stolta över att Pumpetravaini valt att bygga upp den svenska marknaden med Colly Flowtech inom processindustrin.

  • Versa-Matic lanserar nu en 3” tryckluftsdriven membranpump med vätskeberörda delar i PP eller PVDF och centerblock i PP eller SS. Pumpen som har den senaste varianten av luftmotor är den mest energieffektiva på marknaden och har ett imponerande maxflöde på hela 1060 liter per minut. Med dessa material kan man klara applikationer med aggressiva syror eller baser.

  • Jessberger Pumpen lanserar en nyutvecklad fatpump för Ex-klassade miljöer. Serien består av tre motoralternativ; P440, P460, P480. Motoreran är lätta och smidiga att hantera och väger endast 5,5 kg - 6,5. Motorerna levereras med inbyggd strömbrytare, överbelastningsskydd, 5 m elkabel. De kan levereras med eller utan lågspänningsskydd.

  • Colly Flowtech ställer ut på Nordic Life Science Days i Malmö den 12-14 September! Besök oss i monter A01. Nordic Life Science Days är den största nordiska konferensen för Pharma- och Biotech-industrin, och viktig en mötesplats för denna oändligt spännande bransch! Nordic Life Science Days arrangeras av SwedenBio och hålls i centrum av "Medicon Valley" - Malmö, Lund och Köpehamn.

  • Colly Flowtech från och med augusti 2017 distributör för Foxx Life Sciences unika single-use produkter på den Scandinaviska marknaden. Foxx ligger i framkant när det gäller innovativa lösningar inom "flasks, bottles, carboys" för pharma och biotech industrin. Foxx har även en unik lösning för "HPLC Solvent waste" för ökad säkerhet vid hantering i labmiljöer.

  • Colly Flowtech från och juli 2017 distributör för Levitronix unika single-use produkter på den Scandinaviska marknaden. Levitronix har utvecklat en så kallad "Maglev" centrifugalpump, dvs där impellern kontrolleras av ett magnetfält och helt saknar lagring eller mekanisk kontakt mellan de roterande delarna i pumphuset.

  • Som teknisk innesäljare hos AGJ så kommer du att ha en viktig roll i företaget. Som teknisk innesäljare så sitter du som spindeln i nätet på mycket information. Du är personen som kunderna kontaktar när de har frågor, du tar emot och registrerar ordrar, gör inköp, fakturahantering, leveransbevakar, ger teknisk support till kunder via telefon och mail.

  • Inom Indutrade där Colly Flowtech ingår har vi skapat ett nytt koncept inom "Single-Use Solutions" under varumärket UltraPure International. Vi verkar i Europa och har ett enastående nätverk av kunder och leverantörer.