Pumpar, Slangar, Rostfritt - Till industrin

Colly Flowtech är ny leverantör av Pompetravainis sortiment av centrifugalpumpar, vätskeringpumpar och vakuumpumpar/system

Colly Flowtech ny och utvald leverantör av Pumpetravainis gedigna sortiment centrifugalpumpar och vakuumpumpar/system

Pumpetravaini har sedan starten 1929 expanderat och är idag en av världens ledande tillverkare på centrifugalpumpar, flerstegspumpar och vakuumpumpar. Från 2017 är Colly Flowtech ny och utvald leverantör av Pumpetravainis gedigna sortiment centrifugalpumpar och vakuumpumpar/system för den svenska marknaden.

Colly Flowtech erbjuder med vår breda organisation en unikt engagemang, lokal teknisk support och service för gamla och nya kunder. Vi är stolta över att Pumpetravaini valt att bygga upp den svenska marknaden med Colly Flowtech inom processindustrin.

Etiketter:
Pompetravainis nya TCH-serien och härledda serier av samma familj är resultatet av de senaste ISO 5199 Klass II design standarder vilka tillämpas på pumpar som är dimensionerade enligt ISO 2858/DIN 24256-standarderna. Det ger en idealisk produkt med stor bredd och moduluppbyggnad anpassad för de höga kraven inom särskilt process, petrokemisk och kemi industrin.
Dessa robusta och pålitliga pumpar är baserade på TCH_TCT serien, som är tillverkade i enlighet med ISO-standarderna 2858 och 5199. De är tillgängliga i kombination med enkel monobloc-montering, med samma goda egenskaper vilket även ger fördelar vid installation och ingen uppriktning krävs. TCHM- och TCTM-serien av Travaini är av högsta kvalitet med hög verkningsgrad och attraktivt pris till kemiskindustri och industrin i allmänhet.
De självsugande pumparna från Pompetravaini i TBA- och TBH-serien använder sidokanalprincipen. Det öppna stjärnhjulet är hydrauliskt balanserad och inneslutet mellan sug- och utloppsportplattorna för att bilda pumpningssteget.
Pompetravainis TMA-seriens pumpar är flerstegs centrifugalpumpar med sluten pumphjul. Pumphjulen är seriemonterade för att ge proportionellt högre utloppstryck som ökar när vätskan överförs från pumphjul till pumphjul.
TRVX & TRMX-serien är en ny serie vakuumpumpar av vätskeringstyp med en innovativ design och hög verkningsgrad. Framtagna för process och hygienindustrin för flöden upp till 2000 m3/h och vakuum till 33 mbar.
TRH, TRS och TRV-serien är en bred och komplett serie oljefria dubbel- och enstegsvätskering-vakuumpumpar till process och hygienindustrin för flöden mellan 3–3500 m3/h och vakuum till 33 mbar. Med TRH i special utförande kommer man ned till 1 mbar vakuum.
CollyFlowtech kan erbjuda kompletta, skräddarsydda vakuum/kompressorsystem från Pompetravaini med olja eller vatten som driftsvätska, med komplett eller partiell cirkulation. Kom med en förfrågan!