Pumpar, Slangar, Rostfritt - Till industrin

Välkommen till Underhållsmässan den 10-13 mars 2020 på Svenska Mässan i Göteborg

Colly Flowtech AB ställer ut på Underhållsmässan 2020 och vi vill gärna träffa dig på mässan! Kom och besök oss i monter C05:20.

Colly Flowtech, Dominator Pump och A.G. Johansons Metallfabrik deltar på Underhållsmässan i Göteborg 10-13 mars i Monter C05:20 och visar vårt breda sortiment av Pumpar, Slangar och rostfria rördelar för applikationer inom Papper & Massa, Kemi, Petrokemi, Livsmedel och Läkemedelsindustrin. Bland våra nyheter visar vi upp följande: 

Pompetravaini

Pompetravaini

Colly Flowtech är ny och utvald leverantör av Pompetravainis gedigna sortiment centrifugalpumpar och vakuumpumpar/system

Jessberger

Jessberger

Jessberger Pumpen lanserar en nyutvecklad fatpump för Ex-klassade miljöer. Serien består av tre motoralternativ; JP440, JP460, JP480. Motorerna är lätta och smidiga att hantera och väger endast 5,5 kg - 6,5. Motorerna levereras med inbyggd strömbrytare, överbelastningsskydd, 5 m elkabel. De kan levereras med eller utan lågspänningsskydd.

 Versamatic

Versa-Matic 3" membranpump helt i plast

Versa-Matic lanserar nu en 3" tryckluftsdriven membranpump med vätskeberörda delar i PP eller PVDF och centerblock i PP eller SS. Pumpen som har den senaste varianten av luftmotor är den mest energieffektiva på marknaden och har ett imponerande maxflöde på hela 1060 liter per minut. Med dessa material kan man klara applikationer med aggressiva syror eller baser.

Hämta din kostnadsfria entrébiljett till mässan - ladda ned och klicka bara på länken i den bifogade digitala inbjudan i detta mail.  

 INBJUDAN

Vi ses på Underhållsmässan 10-13 mars!

Etiketter: