Pumpar, Slangar, Rostfritt - Till industrin

Vi söker teknisk innesäljare!

Som teknisk innesäljare hos AGJ så kommer du att ha en viktig roll i företaget. Som teknisk innesäljare så sitter du som spindeln i nätet på mycket information. Du är personen som kunderna kontaktar när de har frågor, du tar emot och registrerar ordrar, gör inköp, fakturahantering, leveransbevakar, ger teknisk support till kunder via telefon och mail.

Som teknisk innesäljare hos AGJ så kommer du att ha en viktig roll i företaget.

Som teknisk innesäljare så sitter du som spindeln i nätet på mycket information. Du är personen som kunderna kontaktar när de har frågor, du tar emot och registrerar ordrar, gör inköp, fakturahantering, leveransbevakar, ger teknisk support till kunder via telefon och mail.

Varierande administrativt arbete som hör innesäljaryrket till.

För att trivas hos oss på AGJ så bör du passa bra in på nedan beskrivning:

  • Du är en prestigelös och driven person med goda sociala kunskaper.
  • Du har en bra administrativ kompetens.
  • Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på såväl svenska som engelska.
  • Du bör ha en teknisk förståelse intresse då vi jobbar med teknisk försäljning.
  • Vi jobbar mest emot läkemedel/livsmedelsindustrin - har du erfarenhet från dessa industrier på nåt sätt är det meriterande!

Vår framgång beror på kunniga och engagerade medarbetare, ett marknadsledande sortiment, positiv atmosfär och goda kundrelationer.

Placeringsort: Kolbäck

Om företaget

A.G. Johansons Metallfabrik (AGJ) ingår som dotterbolag till Colly Flowtech och har tillverkat rördelar sedan 1870. Våra produkter av rostfritt stål klarar mycket höga hygienkrav. AGJ har en mycket lång erfarenhet av hygienisk produktion, från ritning till färdiga produkter och system. De största kunderna finns inom läkemedels- och livsmedelsbranschen. Vi har vuxit kraftigt de senaste åren och behöver nu förstärka med en innesäljare med placering i vår fabrik i Kolbäck.

Vill du vara en del av det, och vet din förmåga, hör av dig till Björn De Bernardo via e-post: bjorn.debernardo@agjohanson.se.

Etiketter: