Pumpar, Slangar, Rostfritt - Till industrin

Pumpar, slangar och rostfritt för bryggerier

Pumpar och slangar för tillverkare av öl, läsk och vatten

Vi säljer pumpar, slangar, ventiler, värmeväxlare och rostfria rördelar till livsmedelsindustrin. Vårt sortiment av produkter för hygieniska applikationer överträffar det mesta på marknaden. Vi erbjuder en unik kompetens och har egen tillverkning, montering och egna serviceverkstäder.

Vi levererar pumpar, slangar, rostfria rör, ventiler mm till hela livsmedelsindustrin. Vi har kunnande och erfarenhet från all typ av livsmedelsapplikationer, och vi jobbar med alla typer av företag stora som små. Vi har goda referenser och lämnar fullständig nöjd-kund-garanti! 

PUMPAR

Heltäckande sortiment av hygieniska pumpar från ledande tillverkare. Vi har lång och gedigen erfarehet och kan lösa alla applikationer inom bryggeriindustrin. Vi har även egen tillverkning av membranpumpar i Sverige via vårt dotterbolag Dominator Pump AB.

SLANGAR

Vi har ett komplett sortiment av slangar för alla typer av bryggerier, stora som små. Dimensioner upp till 4" , brett materialval; Nitril (NBR), EPDM, Butylgummi, Teflon mfl. Uppfyller FDA, BRF. Fritt från "Animal derivatives". Vi har en komplett verkstad med montering, provtryckning, märkning mm.

ROSTFRIA RÖR OCH RÖRDELAR

I vårt dotterbolag A.G. Johansons Metallfabrik tillverkar vi rördelar och rörkonstruktioner i rostfritt. Vi har en komplett verkstad, certifierade svetsare, egen elektropolering etc.

VENTILER

Hygieniska ventiler från Bardiani och ITT. Membranventiler, Vridspjällsventiler, Mixproofventiler, Sätesventiler, Reglerventiler, Kulventiler, By-pass ventiler, Atex utförande mm.

VÄRMEVÄXLARE

Tubvärmeväxlare från MBS, som ingår i CSF Group, för process- och hygienindustrin. Helsvetsade tuber av hög kvalitet i SS316L med minimala underhållsbehov.

HOMOGENISATORER

Homogenisatorer och Högtryckspumpar för Livsmedel, Läkemedel och Kemisk teknisk processindustri. Dessa tillverkas av Bertoli som har ett testlaboratorie som ger möjlighet till förstudier av produkt och kundanpassade enheter för optimal produktion.

SERVICE

Vi har service i egen regi och verkstad på tre orter. Med specialiserad erfarenhet av service och underhåll av pumpar och pumputrustning tillhör vi eliten i vårt gebit.

RESERVDELAR

Vi har ett stort urval av slitdetaljer till flertalet fabrikat av hygieniska pumpar och ventiler, vi kan tillhandahålla mer än 15000 artiklar. Mekaniska tätningar till lobrotor-, och centrifugalpumpar - Packningar och resewrvdelssatser till ventiler - Slangar till slangpumpar - Rotorer & statorer till excenterskruvpumpar - Membran och ventiler till membranpumpar mm.

UTBILDNINGAR

Våra utbildningar är anpassade till personal inom underhåll, drift, projekt, konstruktion mm. Mer än 100 personer årligen genomgår någon av våra populära praktiska eller teoretiska utbildningar. Vi fokuserar på att hjälpa er att sänka kostnader för drift och underhåll och samtidigt få en ökad driftsäkerhet.