Pumpar, Slangar, Rostfritt - Till industrin

Pumpar, slangar och rostfritt för kemiindustri

Pumpar, slangar och rostfritt för kemiindustrin

Vi levererar pumpar, slangar och rostfritt för allehanda vätskor inom kemiindustri; tunnflytande, viskösa, rena, förorenade, varma, kalla, giftiga, explosionsfarliga, slitande eller aggressiva. Vi erbjuder en unik kompetens och har egen tillverkning, montering och egna serviceverkstäder.

Vi har gedigen erfarenhet från applikationer inom kemiindustrin och har ett enastående sortiment av pumpar, slangar och rostfritt. Vi har goda referenser och lämnar fullständig nöjd-kund-garanti! Vi är kvalitets och miljöcertifierade enligt ISO9001 och ISO14001, och det är det inte alla som är.

PUMPAR

Vi har ett mycket starkt sortiment av pumpar för de flesta applikationer inom kemiindustrin. Vi har lång och gedigen erfarehet och goda referenser. Vi har även egen tillverkning av membranpumpar i Sverige via vårt dotterbolag Dominator Pump AB.

SLANGAR

Vi har ett komplett sortiment av teflonslangar, gummislangar och kompositslangar, även i ATEX godkända utföranden. Vi har en komplett verkstad med montering, provtryckning, märkning mm.

ROSTFRIA RÖR OCH RÖRDELAR

I vårt dotterbolag A.G. Johansons Metallfabrik tillverkar vi rördelar och rörkonstruktioner i rostfritt. Vi har en komplett verkstad, certifierade svetsare, egen elektropolering, lång erfarenhet av hantering av certifikat och dokumentation etc.

VENTILER

Rostfria syrafasta ventiler från Bardiani och ITT. Membranventiler, Vridspjällsventiler, Mixproofventiler, Sätesventiler, Reglerventiler, Kulventiler, By-pass ventiler, Atex utförande mm.

VÄRMEVÄXLARE

Tubvärmeväxlare från MBS, som ingår i CSF Group, för process- och hygienindustrin. Helsvetsade tuber av hög kvalitet i SS316L med minimala underhållsbehov.

SERVICE

Vi har service i egen regi och verkstad på tre orter. Med specialiserad erfarenhet av service och underhåll av pumpar och pumputrustning tillhör vi eliten i vårt gebit.

RESERVDELAR

Vi har ett stort urval av slitdetaljer till flertalet fabrikat av pumpar och ventiler, vi kan tillhandahålla mer än 15000 artiklar. Mekaniska tätningar till pumpar - Packningar och reservdelssatser till ventiler - Slangar till slangpumpar - Rotorer & statorer till excenterskruvpumpar - Membran och ventiler till membranpumpar mm.

UTBILDNINGAR

Våra utbildningar är anpassade till personal inom underhåll, drift, projekt, konstruktion mm. Mer än 100 personer årligen genomgår någon av våra populära praktiska eller teoretiska utbildningar. Vi fokuserar på att hjälpa er att sänka kostnader för drift och underhåll och samtidigt få en ökad driftsäkerhet.