Pumpar, Slangar, Rostfritt - Till industrin

Pumpar, slangar och rostfritt för kosmetika och hudvård

Pumpar och slangar för kosmetika- och hudvårdsindustrin

Vi levererar pumpar, slangar, ventiler, värmeväxlare och rostfria rördelar för all vätskehantering inom kosmetika och hudvårdsprodukter. Vårt sortiment av produkter för hygieniska applikationer överträffar det mesta på marknaden. Vi erbjuder en unik kompetens och har egen tillverkning, montering och egna serviceverkstäder.

Vi levererar pumpar, slangar, rostfria rör, ventiler mm för alla vätskor inom kosmeika och hudvårdsprodukter. Vi har lång och bred erfarenhet från hygieniska och kemisk tekniska applikationer och har en unik kompetens och kontaktnät. Vi har goda referenser och lämnar fullständig nöjd-kund-garanti! Vi är kvalitets och miljöcertifierade enligt ISO9001 och ISO14001, och det är det inte alla som är.

PUMPAR

Heltäckande sortiment av hygieniska pumpar från ledande tillverkare. Vi har lång och gedigen erfarehet och massor av referenser inom hygienindustrin i Sverige. Vi har också egen tillverkning av membranpumpar i Sverige via vårt dotterbolag Dominator Pump AB.

SLANGAR

Vi har ett komplett sortiment av slangar för alla applikationer inom kosmetika och hudvårdsprodukter. Brett materialval; Nitril (NBR), EPDM, Butylgummi, Teflon, PFA mfl. Komplett dokumentation. Uppfyller FDA, BRF, ATEX, USP VI, Animal free origin, mm . Vi har en komplett verkstad med montering, provtryckning, märkning mm.

ROSTFRIA RÖR OCH RÖRDELAR

I vårt dotterbolag A.G. Johansons Metallfabrik tillverkar vi rördelar och rörkonstruktioner i rostfritt. Vi har en komplett verkstad, certifierade svetsare, egen elektropolering, lång erfarenhet av hantering av certifikat och dokumentation etc.

VENTILER

Hygieniska ventiler från Bardiani och ITT. Membranventiler, Vridspjällsventiler, Mixproofventiler, Sätesventiler, Reglerventiler, Kulventiler, By-pass ventiler, Atex utförande mm.

VÄRMEVÄXLARE

Tubvärmeväxlare från MBS, som ingår i CSF Group, för process- och hygienindustrin. Helsvetsade tuber av hög kvalitet i SS316L med minimala underhållsbehov.

HOMOGENISATORER

Homogenisatorer och Högtryckspumpar för Livsmedel, Läkemedel och Kemisk teknisk processindustri. Dessa tillverkas av Bertoli som har ett testlaboratorie som ger möjlighet till förstudier av produkt och kundanpassade enheter för optimal produktion.

SERVICE

Vi har service i egen regi och verkstad på tre orter. Med specialiserad erfarenhet av service och underhåll av pumpar och pumputrustning tillhör vi eliten i vårt gebit.

RESERVDELAR

Vi har ett stort urval av slitdetaljer till flertalet fabrikat av hygieniska pumpar och ventiler, vi kan tillhandahålla mer än 15000 artiklar. Mekaniska tätningar till lobrotor-, och centrifugalpumpar - Packningar och reservdelssatser till ventiler - Slangar till slangpumpar - Rotorer & statorer till excenterskruvpumpar - Membran och ventiler till membranpumpar mm.

UTBILDNINGAR

Våra utbildningar är anpassade till personal inom underhåll, drift, projekt, konstruktion mm. Mer än 100 personer årligen genomgår någon av våra populära praktiska eller teoretiska utbildningar. Vi fokuserar på att hjälpa er att sänka kostnader för drift och underhåll och samtidigt få en ökad driftsäkerhet.