Pumpar, Slangar, Rostfritt - Till industrin

Pumpar, slangar och rostfritt för pappersindustrin

Pumpar och slangar för papper och massa

Vi levererar pumpar och slangar till Papper & Massaindustrin, och vi har god erfarenhet från applikationer kring tex indunstning, sodapanna, kausticeringen, mesaugn, återvinningen mm. Vi erbjuder en unik kompetens och har egen tillverkning, montering och egna serviceverkstäder.

Vi har lång och bred erfarenhet från applikationer inom Papper & Massa industrin och har ett väl beprövat sortiment för slitande, aggressiva, tunnflytande och trögflytande vätskor. Vi har goda referenser och lämnar fullständig nöjd-kund-garanti! Vi är kvalitets och miljöcertifierade enligt ISO9001 och ISO14001, och det är det inte alla som är.

PUMPAR

Vi har ett mycket starkt sortiment av kugghjulspumpar, lobrotor-/kolvrotorpumpar, centrifugalpumpar och specialpumpar för pumpning av tex såpa, talloljebeck, eldningsoljor, grönlutslam, slurry, lignin etc. Vi har lång och gedigen erfarehet och massor av referenser. 

SLANGAR

Vi har ett komplett sortiment av kompositslangar och gummislangar för ovan nämnda vätskor och allehanda kemikalier, även i ATEX godkända utföranden. Vi har en komplett verkstad med montering, provtryckning, märkning mm.

ROSTFRIA RÖR OCH RÖRDELAR

I vårt dotterbolag A.G. Johansons Metallfabrik tillverkar vi rördelar och rörkonstruktioner i rostfritt. Vi har en komplett verkstad, certifierade svetsare, egen elektropolering, lång erfarenhet av hantering av certifikat och dokumentation etc.

SERVICE

Vi har service i egen regi och verkstad på tre orter. Med specialiserad erfarenhet av service och underhåll av pumpar och pumputrustning tillhör vi eliten i vårt gebit.

RESERVDELAR

Vi har ett stort urval av slitdetaljer till flertalet fabrikat av pumpar och ventiler, vi kan tillhandahålla mer än 15000 artiklar. Mekaniska tätningar till pumpar - Packningar och reservdelssatser till ventiler - Slangar till slangpumpar - Rotorer & statorer till excenterskruvpumpar - Membran och ventiler till membranpumpar mm.

UTBILDNINGAR

Våra utbildningar är anpassade till personal inom underhåll, drift, projekt, konstruktion mm. Mer än 100 personer årligen genomgår någon av våra populära praktiska eller teoretiska utbildningar. Vi fokuserar på att hjälpa er att sänka kostnader för drift och underhåll och samtidigt få en ökad driftsäkerhet.