Pumpar, Slangar, Rostfritt - Till industrin

API SCHMIDT BRETTEN

API Heat Transfer är en av de största fullserviceproducenterna av industriella värmeväxlare och värmeöverföringssystem i världen. Idag har API Heat Transfer moderna tillverkningsanläggningar i USA, England, Tyskland och Kina, och tillhandahåller lokal försäljning och service till kunder genom ett globalt försäljningsnätverk. API Heat Transfer marknadsför en familj av värmeöverföringsprodukter som är väl respekterade i branschen för sin innovativa design, exceptionell prestanda och pålitlig service.

Kombinationen av mer än 130 års erfarenhet och försäljningen av > 100 000 plattvärmeväxlare har gjort API Schmidt-Bretten till en av de mest kompetenta och effektiva partnerna inom värmeväxlingsindustrin. Ett stort urval av mönster av SIGMA plattvärmeväxlarplattor finns med olika ytor, korrugeringar, plåtmaterial, platttjocklekar och packningsmaterial för alla applikationer. Med banbrytande plattvärmeväxlare, plattindunstare och termiska system, familjen av SIGMA-produkter möter efterfrågan på praktiskt taget alla marknadssegment på ett utmärkt sätt.

Sigma är en standard packningsförsedd plattvärmeväxlare med packningar i många olika material beroende på temperatur och media. Dessa plattvärmeväxlare passar utmärkt inom alla typer av industrier.
SigmaDual är en kombinerad modul Lasersvetsad och packningstätad plattvärmeväxlare för ökad säkerhet gällande produktseparation. Denna typ är användbar inom all typ av industri men framförallt process och kyl/frys.
SigmaTwin är en dubbelväggig packningsförsedd plattvärmeväxlare som är konstruerad för att undvika kontamineringsrisk av produkt och värme/kyl media. Sigma Twin är främst förekommande inom Läkemedelsindustrin där höga driftsäkerhetskrav finns.
SIGMAWIG är en helsvetsad plattvärmeväxlare helt i SS316L, speciellt användbar inom processindustri, läkemedelsindustri och i applikationer gällande industriell kylning eller värmebalansering.
Shell & Plate värmeväxlare för applikationer inom tex kemisk, petrokemisk och läkemedelsindustri. Klarar extrema temperaturer och tryck.