Pumpar, Slangar, Rostfritt - Till industrin

Albin Pump slangpumpar och membranpumpar

Albin Pump - slangpumpar och membranpumpar

Albin Pump är ett svenskt företag som utvecklar och tillverkar pumpar av typerna Membranpumpar och Slangpumpar och kännetecknas av sina innovativa lösningar. Bolagets historia började med Albin Verken men är sedan 1928 ett fristående företag. Kunskapen inom utveckling och produktion av pumpar och pump-applikationer för industrin bygger på mångårig erfarenhet.

Albin Pump har verksamhet i Europa och Asien genom ett globalt nätverk av oberoende auktoriserade distributörer och maskintillverkare inom områden som Byggnads- och allmän industri, Flyg, Färgindustri, Kemisk industri, Kosmetik, Läkemedelsindustri, Verkstadsindustri, Vatten-/reningsverk, Pappersindustri, Petrokemisk industri, Ytbehandling.

Robust, pålitlig och driftsäker slangpump. Utvecklad för att vara bäst. Vi garanterar bättre resultat än något annat fabrikat.
Nyutvecklad serie slangpumpar för många typer av applikationer inom bla. Livsmedel-, Läkemedel & Biotech-, kemi och ytbehandling
Albin Pump har utvecklat en patenterad lösning för att klara kraven från livsmedels, kosmetiska och läkemedels industrin. Pumpen har en unik lösning som möjliggör att slangen friläggs från tryckbackarna så externa CIP-system kan diska pumpen utan att pumpen behöver rotera.
Albin ALX är utvecklad för att hantera stora flöden av högviskösa och slitanden vätskor. ALX är definitivt en konkurrent till slurry-centrifugalpumpen.
Aktiv pulsationsdämpare till slangpumpar i inlineutförande. Reducerar tryckstötarna med upp till 85%. 
Unika membranpumpar med minimala pulsationer i standard / ATEX-utförande