Pumpar, Slangar, Rostfritt - Till industrin

Aturia Rotos

ATURIA och Rotos som idag ingår i Gruppo Aturia, startades år 1919 och är idag en av Italiens ledande tillverkare av magnetdrivna tätningslösa pumpar av typen ving, turbin och centrifugalpumpar för svåra och tuffa applikationer inom främst process och kemiindustri. Pumparna leveras i många olika utförande och uppfyller de flesta standarder som ISO 2858, ISO5199, EN733, API610 m.fl. Programmet baserar sig på pumpserierna från f.d. Caster, men som vidareutvecklats och förbättrats avsevärt under Aturia Rotos. Bland annat är byggmått och ingående reservdelar fullt utbytbara med pumpar från f.d. Caster.

STM Turbinpump är idealisk för applikationer med högt tryck och relativt lågt flöde vid transport av t.ex. kemikalier, lösningsmedel, kylmedia och syror.
SDM-serien är en Syrafast kompakt magnetdriven centrifugalpump för t.ex. lösningsmedel, kemikalier, syror och andra lågviskösa vätskor.
PTM tillverkade helt i PP/PVDF plast lämpar sig utmärkt för aggressiva västskor såsom syror, lut och alkali, kemikalier mm
Magnetdrivna syrafasta Processpumpar för Kemi-industrin där högsta krav på tillförlitlighet och säkerhet ställs.
Magnetdrivna PCM-serien tillverkas i PP/PVDF Plast och passar utmärkt för aggressiva vätskor som Saltsyra, Fosforsyra, Lut & Alkali mm.
En ny serie Syrafasta vingpumpar för små flöden och höga tryck. Lämpar sig utmärkt för transport och dosering av farliga och tuffa vätskor med låg och medelhög viskositet inom process och hygienindustrin.