Pumpar, Slangar, Rostfritt - Till industrin

CSF centrifugalpumpar och excenterskruvpumpar

CSF - Hygieniska centrifugalpumpar, Excenterskruvpumpar, Dubbelskruvpumpar, Kolvpumpar och Sinuspumpar

CSF är ett välrenommerat Italiensk företag som började utveckla och tillverka pumpar 1970. CSF tillverkar ett brett sortiment av Hygieniska pumpar

Höghygieniska pumpar för livsmedels- och läkemedelsindustrin

CSF har utvecklats från att tillgodose behoven hos den breda lokala livsmedelsindustrin till att bli en internationell leverantör av pumpar och ventiler med specialisering inom höghygieniska produkter för livsmedels- och läkemedelsindustrin. I Sverige säljer vi CSF hygieniska centrifugalpumpar, excenterskruvpumpar, dubbelskruvpumpar, kolvpumpar och sinuspumpar

Komplett serie hygieniska centrifugalpumpar som tillverkas av CSF, ett av Italiens ledande pumpföretag. CSF har sedan starten 1970 expanderat till 110 anställda och finns representerade i 48 länder med en egentillverkning av över 600 olika pumpmodeller i deras fabrik i Montecchio Parma.
Dess fördelar är skonsamt och jämt flöde. Lämplig för såväl låg-, som högviskösa medier med eller utan fasta partiklar.
Komplett serie hygieniska självsugande pumpar som tillverkas av CSF, ett av Italiens ledande pumpföretag. Pumparna är av vätskeringsprincipen samt den senaste designen av centrifugalprincipen. Pumparna finns i flertalet utförande och används då det ställs höga krav på hygien och kvalitet som tex CIP-retur, tömning och lossningspumpar.
TS-serien är en helt nyutvecklad serie hygieniska dubbelskruvpumpar för applikationer där krav på skonsam produkthantering, hög hygien och servicevänlighet finns. Denna innovativa design och tekniska lösning har en hög verkningsgrad, är pulsationsfri och reversibel, klarar CIP/SIP och tillverkad helt i rostfritt med allt vätskeberört i solid SS316L.
Kolvpumpar för applikationer inom livsmedelsindustrin
Driftsäker och sanitär serie pumpar för livsmedelsindustrin i ny förbättrad design