Pumpar, Slangar, Rostfritt - Till industrin

Colder Products Company

Colder är den världledandeledande tillverkaren av snabbkopplingar i plastmaterial. Företaget grundades i St Paul, Minnesota 1978 och har 250 anställda och försäljningskontor i nio länder.

Colder produkter är utformade för att vara enkla att använda, lätta att underhålla och erbjuder en unik anslutning (klickljud) med både kvalitet och ekonomi. Betoningen ligger alltid på design och produktion av nya, unika produkter som uppfyller behoven hos särskilda marknadssegment. Vår marknad är mycket varierande, och inte en som normalt serveras genom konventionella snabbkopplingsmöjligheter. Ett betydande antal Colder produkter är specialdesignade för specifika kundapplikationer och är utvecklade för att möta kundens behov.

SNABBKOPPLINGAR FÖR GENERELLA APPLIKATIONER
SNABBKOPPLINGAR & ASEPTISKA ANSLUTNINGAR - CPC Colder har ett unikt sortiment av snabbkopplingar för applikationer inom Bioteknik och Single Use sysem. Kopplingarna uppfyller krav såsom USP klass VI, European Pharmacoepia 3.1.9 och FDA. Domumentation och guider för validering finns att tillgå. CPC Colder är snarast en standard inom Single Use system och används av de flesta tillverkare av slangar, påsar, CarBoys, flaskor mm.
LIVSMEDELSGODKÄNDA SNABBKOPPLINGAR
ENKLARE & SÄKRARE HANTERING AV KEMIKALIER
FÖR SÄKRAST MÖJLIGA ANSLUTNINGAR
MULTIPLA ANSLUTNINGAR & TILLBEHÖR
KUNDSPECIFIKA PRODUKTER EFTER BEHOV