Pumpar, Slangar, Rostfritt - Till industrin

POMPETRAVAINI CENTRIFUGALPUMPAR

Pompetravaini är en av världens ledande tillverkare av centrifugalprocesspumpar. Med den erfarenhet som förvärvats genom årtionden av teknisk forskning, kontinuerliga investeringar i den senaste tekniken för avancerad produktionsteknik och djupt mekanisk kunnande, är Pompetravainis produkter idag synonyma med hög kvalitet, hög effektivitet, robust konstruktion och högsta tillförlitlighet.

Väktskering-, enstegs-, flerstegs-, självsugande centrifugalpumpar; magnetdrivna enstegs- och självsugande centrifugalpumpar och vakuumsystem med partiell och komplett vätskecirkulation

Pompetravainis nya TCH-serien och härledda serier av samma familj är resultatet av de senaste ISO 5199 Klass II design standarder vilka tillämpas på pumpar som är dimensionerade enligt ISO 2858/DIN 24256-standarderna. Det ger en idealisk produkt med stor bredd och moduluppbyggnad anpassad för de höga kraven inom särskilt process, petrokemisk och kemi industrin.
Dessa robusta och pålitliga pumpar är baserade på TCH_TCT serien, som är tillverkade i enlighet med ISO-standarderna 2858 och 5199. De är tillgängliga i kombination med enkel monobloc-montering, med samma goda egenskaper vilket även ger fördelar vid installation och ingen uppriktning krävs. TCHM- och TCTM-serien av Travaini är av högsta kvalitet med hög verkningsgrad och attraktivt pris till kemiskindustri och industrin i allmänhet.
De självsugande pumparna från Pompetravaini i TBH- och TBA-serien använder sidokanalprincipen. Det öppna stjärnhjulet är hydrauliskt balanserad och inneslutet mellan sug- och utloppsportplattorna för att bilda pumpningssteget.
Pompetravainis TMA-seriens pumpar är flerstegs centrifugalpumpar med sluten pumphjul. Pumphjulen är seriemonterade för att ge proportionellt högre utloppstryck som ökar när vätskan överförs från pumphjul till pumphjul.
TRH och TRS-serien är en bred och komplett serie oljefria dubbel- och enstegsvätskering-vakuumpumpar till process och hygienindustrin för flöden mellan 3–3500 m3/h och vakuum till 33 mbar. Med TRH i special utförande kommer man ned till 1 mbar vakuum.