Pumpar, Slangar, Rostfritt - Till industrin

POMPETRAVAINI CENTRIFUGALPUMPAR och Vakuumpumpar

Pompetravaini har sedan starten 1929 expanderat till en av världens ledande tillverkare av centrifugalprocesspumpar och vakuumpumpar av vätskeringtyp. Med den erfarenhet som förvärvats genom årtionden av teknisk forskning, kontinuerliga investeringar i den senaste tekniken för avancerad produktionsteknik och djupt mekanisk kunnande, visar Pompetravainis produkter en unik bredd, expertis, design och flexibilitet. Pompetravainis produkter är idag synonyma med hög kvalitet, hög effektivitet, robust konstruktion och högsta tillförlitlighet.

Vätskering-, enstegs-, flerstegs-, självsugande centrifugalpumpar; magnetdrivna enstegs- och självsugande centrifugalpumpar, vakuumpumpar och vakuumsystem med partiell och komplett vätskecirkulation.

Pompetravainis nya TCH-serien och härledda serier av samma familj är resultatet av de senaste ISO 5199 Klass II design standarder vilka tillämpas på pumpar som är dimensionerade enligt ISO 2858/DIN 24256-standarderna. Det ger en idealisk produkt med stor bredd och moduluppbyggnad anpassad för de höga kraven inom särskilt process, petrokemisk och kemi industrin.
Dessa robusta och pålitliga pumpar är baserade på TCH_TCT serien, som är tillverkade i enlighet med ISO-standarderna 2858 och 5199. De är tillgängliga i kombination med enkel monobloc-montering, med samma goda egenskaper vilket även ger fördelar vid installation och ingen uppriktning krävs. TCHM- och TCTM-serien av Travaini är av högsta kvalitet med hög verkningsgrad och attraktivt pris till kemiskindustri och industrin i allmänhet.
Pompetravainis TMA-seriens pumpar är flerstegs centrifugalpumpar med sluten pumphjul. Pumphjulen är seriemonterade för att ge proportionellt högre utloppstryck som ökar när vätskan överförs från pumphjul till pumphjul.
Pompetravaini har sedan starten 1929 expanderat till en av världens ledande tillverkare av vakuumpumpar av vätskeringtyper med en unik bredd, expertis, design och flexibilitet.