Pumpar, Slangar, Rostfritt - Till industrin

Saint-gobain

Bland de kända varumärken som kommer från Saint-Gobain finns exempelvis Tygon, Sani-Tech, Versilic, Pharmed, Pharmapure, Sanipure, C-Flex, Sani-Pro, Chemfluor, Sanitary Coupler och Flexible Components.

Saint - Gobain Performance Plastics kombinerar teknisk expertis , global tillverkningskapacitet , kunskap om marknaden och de avancerad forsknings-och utvecklingsresurser för att möta de behov som ställs från läkemedels- , bioteknik- och OEM-kunder runt om i världen.

Saint Gobain pionjärer inom utveckling och tillverkning av silikon och polymer och specialgjutna produkter . Våra pågående samarbeten med läkemedelsindustrin har lett till utvecklingen av innovativa produkter och avancerade metoder som bidrar till att förbättra livet för miljontals människor runt om i världen .

Applikationsspecifika slangar av särskilt hög kvalitet for industriell-, kemisk-, livsmedel-, laboratorie- och läkemedelsapplikationer. Platinahärdad silikonslang for bioteknik- och läkemedelsindustrin och peroxidhärdad silikonslang for alla branscher och applikationer.